Consells per a pacients al·lèrgics a l´ou
S´han d´evitar els següents aliments:
- Dolços, merengues, gelats, batuts, turrons, flams, crèmes, caramels, llaminadures
- Productes de pastisseria i bolleria: coques, pa de pessic, pastissos, magdalenes, galetes…
- Pasta fullada, empanades, crestes ...
- Algunes salses: maionesa, allioli, gelatines ...
- Alguns cereals per esmorzar
- Pastes a l'ou, aliments arrebossats o empanats.
- Embotits, salsitxes, patés, "embotits" ...
- Alguns cafès amb crema afegida, com "capuccinos".
- Com a component d'altres aliments, pot estar etiquetat com:
-
Lecitina (tret que especifiqui "soja")
- Albúmina
- Coagulant
- Emulsionant
- Globulina
- Livetina
- Ovomucoide
- Ovoalbúmina
- Ovolivetina
- Vitelina
- E-161b (luteïna, pigment groc)
-
- Vacunes que poden contenir proteïnes d'ou (consulti amb el seu especialista)
- Triple vírica
- Xarampió
- Galteres
- Febre groga
Más información: www.scaic.cat
Fitxers disponibles
Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud
C/ Pedro i Pons, 1
08190 Sant Cugat del Vallés Barcelona
© 2024 Quirónsalud - Tots els drets reservats